Leuk dat je onze website hebt gevonden! Wij stellen ons graag even voor. Wij proberen deze website zo informeel mogelijk te houden, maar daarbij wel de beste kwaliteit te leveren. Naar onze mening zijn er momenteel nog niet zoveel goede websites in Nederland die beginners meenemen in de beleggingswereld. Wij proberen zoveel mogelijk aspecten van beleggen zo duidelijk mogelijk uit te leggen, zodat het voor iedereen begrijpelijk is!

♛ Ons doel is om de beleggingsmarkt voor iedereen toegankelijk te maken!

 
Ik ben Dylan van Zijderveld. Ik ben 26 jaar en woon in Middelburg. Ik heb de opleiding Finance & Control afgerond aan de HZ in Vlissingen. In mijn vrije tijd sport ik graag, voornamelijk in de sportschool. Ik heb al heel lang interesse in beleggen en alles wat daarbij komt kijken. Vandaar ook mijn passie om hierover te schrijven! Beleggen is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk, maar nog niet veel mensen weten hoe ze hiermee kunnen beginnen. Via deze website hopen wij de beginnende belegger op weg te helpen.

Tom Otto

Ik ben Tom Otto. Ik ben 25 jaar en woon in Bavel. Ik heb de opleiding Bedrijfskunde afgerond aan de Avans in Breda. In mijn vrije tijd kun je mij op de tennisbaan tegenkomen. Helaas heb ik thuis geen tennisbaan, maar daar hebben we een goed alternatief voor namelijk een tafeltennistafel. Ook beleggen is al enkele jaren één van mijn interesses. Ik heb mij voornamelijk verdiept in de wereld van vastgoed en het lange termijn beleggen.