In dit artikel kijken we naar de beste beleggingsapp in 2024. Mobiel beleggen kan erg handig zijn! Op die manier ben je altijd klaar om een positie te kopen of verkopen. Maar wat is nou de beste beleggingsapp in 2024?

In dit artikel geven we je onze top 4 beste beleggingsapps. Per app letten we op punten als gebruiksgemak, overzichtelijkheid, looks en functionaliteit.

Beste beleggingsapps samengevat

De beste beleggingsapps zijn:

 1. DEGIRO – de beste beleggingsapp
 2. BUX Zero – beste beleggingsapp voor beginners
 3. eToro – beste sociale beleggingsapp
 4. Plus500 – beste CFD beleggingsapp

1. DEGIRO Beleggen app: De beste beleggingsapp

Op nummer 1 van de beste beleggingsapps hebben wij DEGIRO. DEGIRO heeft een Award-Winning beleggingsapp.

DEGIRO is in 2008 opgericht en in 2013 begonnen in Nederland. Ze hebben een bekroonde beleggingsapp die het makkelijk maakt om vanaf je mobiel te beleggen. Op deze manier heb je je beleggingen altijd binnen handbereik. Je kunt eenvoudig orders plaatsen en producten bekijken. Daarnaast kun bij het kopje ‘nieuws’ het laatste beleggingsnieuws bekijken. Verder heb je nog de mogelijkheid om de economische kalander te bekijken of eventuele vakantiedagen dat de beurs gesloten is.

De app van DEGIRO werkt dus precies zoals je kan verwachten als je de desktop versie gewend bent. Het ziet er professioneel uit. Uiteraard is het ook van belang dat de broker zelf goed is. Wij hebben een uitgebreide review geschreven over DEGIRO.

Beste beleggingsapp DEGIRO
Beleggingsapp DEGIRO

Voordeel en nadelen van DEGIRO beleggingsapp

De beleggingsapp van DEGIRO is door Financial Times & Investors Chrnoicle 2020 uitgeroepen tot de best beoordeelde beleggingsapp. Daarnaast hebben ze van Investment Trends in 2018 de award: beste beleggingsapp gekregen. Hieronder geven we de voordelen en nadelen van de app van DEGIRO.

Voordelen DEGIRO beleggingsapp

 • Vaak een welkomstbonus.
 • Overzichtelijk.
 • Uitgebreide app met vele functies.
 • Meerdere awards gewonnen.
 • Technologie zoals Face ID login en Touch ID login.
 • Geschikt voor de beginnende belegger.

Nadelen DEGIRO beleggingsapp

 • Geen demo-account.

Lees hier de volledige DEGIRO review.
Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

2. BUX Zero – Beste beleggingsapp voor beginners

Op nummer twee van de beste beleggingsapp zetten wij BUX Zero. BUX Zero is onderdeel van BUX. BUX is een bedrijf dat financiële diensten aanbiedt via apps. Ook BUX Zero heeft dus alleen een mobiele app (geen web-platform). BUX Zero biedt handel aan zonder transactiekosten. Je moet alleen een klein bedrag betalen voor het kopen van aandelen. Voor market of limietorders betaal je 1 euro. De kosten van BUX Zero zijn vergeleken met de meeste andere brokers erg laag. We hebben een vergelijking gemaakt.

Het unieke van BUX Zero is dat ze alleen via een app werken. De app van BUX Zero is zeer overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en ziet er goed uit. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS apparaten via deze link. Je hoeft enkel je mobiele nummer in te vullen en dan krijg je een gratis aandeel! Dit is altijd mooi meegenomen natuurlijk. Je kunt uiteraard ook een account aanmaken bij BUX Zero en bijvoorbeeld DEGIRO. In sommige gevallen is BUX bijvoorbeeld goedkoper.

Voordelen en nadelen van de BUX Zero beleggingsapp

BUX Zero is de beste beleggingsapp voor beginners. Het aanbod is relatief klein als je het vergelijkt met bijvoorbeeld DEGIRO. Daarom kan het handig zijn om bij beide brokers een account te hebben. Hieronder geven we de voordelen en nadelen van de app van BUX Zero.

Voordelen BUX Zero beleggingsapp

 • Bonus: ontvang een gratis aandeel.
 • Overzichtelijk.
 • Looks zijn erg goed.
 • Erg makkelijk voor beginners.
 • Nederlandse klantenservice.

Nadelen BUX Zero beleggingsapp

 • Geen desktop-versie, enkel mobiele app.
 • Relatief klein aanbod.

Lees de volledige BUX Zero review hier.

3. eToro beleggen – Beste sociale beleggingsapp

De app van eToro staat op nummer 3. Deze app heeft ook zeker zijn voordelen. Voornamelijk de unieke functies van Social Trading maken eToro een interessant broker. Je kunt namelijk andere beleggers kopiëren zonder extra kosten.

De beleggingsapp van eToro is ook overzichtelijk. Het heeft een iets minder professionele uitstraling dan die van bijvoorbeeld DEGIRO. De beleggingsapp van eToro is verder wel erg eenvoudig te gebruiken en heeft alle functies die een beginnende belegger nodig heeft. Daarnaast heb je de mogelijkheid om anders beleggers te kopiëren via Copy Trading. Je kunt ook beleggingsproducten toevoegen aan de watchlist, waardoor je een overzichtelijk beeld heb van jouw gekozen producten.

eToro beleggingsapp

De voordelen en nadelen van de eToro beleggingsapp

De app van eToro is ideaal voor mensen die gebruik willen maken van Copy Trading. Het fijne bij eToro is dat je ook een demo-account hebt. Dan kun je dus eerst even oefenen voordat je met echt geld aan de slag gaat. Hieronder geven we de voordelen en nadelen van de app van eToro.

Voordelen eToro beleggingsapp

 • Copy trading waarmee je beleggers kunt kopiëren.
 • Gebruiksvriendelijke app.
 • Demo account waarmee je kunt oefenen met virtueel geld.
 • Genoeg functionaliteiten.

Nadelen eToro beleggingsapp

 • Vergeleken met bijvoorbeeld DEGIRO een iets minder professionele uitstraling.

Lees hier volledige eToro review.

4. Plus500 Beleggingsapp

Op nummer 4 hebben we de Plus500 beleggingsapp. Plus500 is een internationale CFD broker en heeft vele gebruikers. Ook Plus500 heeft een mobiele app die zeker op deze lijst thuis hoort!

De app van Plus500 is ook overzichtelijk. Je kunt gemakkelijk posities openen en sluiten als je bijvoorbeeld onderweg bent. Ook deze app heeft een iets minder professionele look dan bijvoorbeeld DEGIRO. Ook heeft Plus500 geen ‘unique selling point’, zoals bijvoorbeeld eToro met de Copy Trading. Wel biedt Plus500 een groot aantal CFD’s aan waar je in kunt handelen. Wat ook erg fijn is, is dat je de mogelijkheid hebt om een demo-account te openen. Op die manier kun je eerst oefenen voordat je daadwerkelijk gaat beleggen. Dan kun je ook gelijk kennis maken met de beleggingsapp van Plus500!

Beste beleggingsapp Plus500

De voordelen en nadelen van de Plus500 beleggingsapp

De app van Plus500 is eenvoudig te downloaden via hun website. Hieronder geven we de voordelen en nadelen van de beleggingsapp van Plus500.

Voordelen van Plus500 beleggingsapp

 • Gratis demo account.
 • Overzichtelijke app.
 • Populaire broker.
 • Nederlandse app.

Nadelen van Plus500 beleggingsapp

 • Relatief dure broker.

Lees hier de volledige Plus500 review.

Conclusie beste beleggingsapps

Dit was onze top 4 beleggingsapps. Over het algemeen vinden wij DEGIRO de beste broker. Ze hebben ook een erg goede beleggingsapp. Daarnaast heeft BUX Zero ook een erg fijne app met goede looks. Je krijgt daar ook een gratis aandeel als je een account maakt via onze link. Wij raden je aan om onze broker vergelijking te lezen.

In een aantal gevallen is BUX Zero goedkoper dan DEGIRO. Daarom is een combinatie tussen deze twee brokers een ideale combi. Bij BUX Zero krijg je ook een gratis aandeel als je een account maakt. Klik op onderstaande knoppen om een account aan te maken bij DEGIRO en/of BUX Zero.

* Aan deze actie zijn voorwaarden verbonden.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke app is het beste om te beleggen?

Uit onze vergelijking is gekomen dat DEGIRO de beste app heeft om te beleggen. De app van DEGIRO heeft ook meerdere prijzen gewonnen voor beste beleggingsapp.

Wat is de beste beleggingsapp voor crypto?

Binance is volgens onze vergelijking de beste app voor het handelen in crypto. Daarnaast zijn ook Bitvavo en eToro goede opties.

Wat is de beste beleggingsapp in België?

Uit onze vergelijking is gekomen dat DEGIRO de beste app heeft om te beleggen in België. De app van DEGIRO heeft ook meerdere prijzen gewonnen voor beste beleggingsapp.


Author

Dylan is 1 van de oprichters van Brokerfind. Hij heeft al bijna heel zijn leven interesse in financiën en ook in beleggen. Met behulp van deze website wil hij beleggen toegankelijk maken voor iedereen! Zelf belegt hij ook voor de lange termijn. Zijn favoriete quote: "Time in the market, beats timing the market"

Write A Comment